Кели Кларксън отслабва от любов

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Кели Кларксън се прочу доста бързо, след като спечели музикалния формат „American Idol” през 2002 година. Не това обаче ни интересува днес. Оказва се, че въпреки бурната ѝ кариера, певицата поставя на първо място личния си живот и любовта към Брендън Блексток. 

Кели е твърдо убедена, че трябва да изглежда забележително за годеника си и поради тази причина е решила да отслабне. За последния един месец с Брендън, певицата е свалила близо 10 килограма.

30-годишната звезда споделя пред Cosmopolitan, че точно така става, когато една жена се влюби до полуда. Щом ще излиза с мъж, тя трябва да изглежда повече от добре.

Кларксън допълва още, че е отслабнала предимно, като разделя дневната си порция храна на две части, които изяжда в различни часове от деня. Освен това е спряла да яде късно през нощта и се движи повече денем. Според нея ефектът се появява още на втората седмица. Много е важно и постоянството, разбира се, защото тези 10 килограма могат много лесно да се върнат.

И тъй като говорим за любов, Кели Кларксън не само отслабва заради любимия, но и заедно с него. Двамата карат велосипеди и прекарват много време навън.

„Когато животът ти стане активен, бързо свикваш с това и, очевидно, сваляш килограми”, споделя певицата.

Какво ли не прави любовта? Очевидно е способна на всичко, щом се стига и до стриктно спазване на диети, за да радваме любимия.