Майка и 6-годишната й дъщеря крадат заедно

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Снимка: bTV

Майка обучава 6-годишната си дъщеря да крадат заедно. Жената е заловена, след като камера на централен столичен магазин я запечатва в крачка два пъти, съобщи bTV.

„Влязоха едно момиче и една майка, момичето започна да ме забаламосва – чай да й направя, разсипа чайовете по земята. Докато събирах чайовете, майката обиколи рафтовете в магазина, през това време е прибрала разни бомбониери, шоколади. С помощта на детето, детето също е прибирало разни неща в чантата си. Прибраха каквото можеха, защото бях на кафе машината, там няма видимост. След което си платиха чая и си тръгнаха. Много ми стана любопитно как едно дете, което е сигурно 5-6-годишно може да краде. Явно е обучено“, разказва магазинерката.

Оказва се, че от този малък магазин в самия център на София от години се краде – по малко, но редовно. Някой отвлича вниманието на продавачката, а друг прибира стоката. Крадат се алкохол, шоколади, бонбони и цигари. Само в края на миналата година са извършени три кражби.

Професионалната крадла, която експлоатира и обучава детето си да извършва престъпления, отново се връща в същия магазин.

Собственикът му пуска жалба в полицията, носи и записи с кражбите и лицата на извършителите, но в районното му обясняват, че не могат да пуснат диска. В крайна сметка успяват да видят записа само на една от кражбите и залавят извършителите.

Майката, която използва детето си, за да краде, е задържана, защото е разпозната по вече отворения запис от магазина. Многократно е задържана и осъждана за кражби. От Първо районно уверяват, че откраднатите шоколади могат да вкарат рецидивистката в затвора. Но съдбата й ще стане ясна през следващите месеци.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти