Непретенциозни апаши задигнаха 100 лв. от баничарница и 5 кинта от магазин

1
Добави коментар
dominika
dominika

Градът
  Пловдив

Непретенциозни апаши задигнаха 100 лв. от баничарница и 5 кинта от магазин

PlovdivWeek на 04/01/2013, 12:00

Снимка: Интернет

Апашите вече са със снижени претенции

Апашите в Пловдив стават все по-непретенциозни. Рискуват и се хвърлят в огъня за 100, 50 или дори за жалките 5 кинта, става ясно от полицейската сводка. Такъв е случаят с двама младежи, заловени след извършени от тях три взломни кражби в Пловдив.

В сряда от баничарница на бул. Цариградско шосе са били задигнати 100 лева, а от магазин на бул. Мария Луиза – 50 лева и лаптоп. Вчера от същия търговски обект са били откраднати 5 лева. В хода на разследването служители на Шесто РУП са установили, че кражбите са дело на М.А. (23) и М.Д. (23). Пловдивчаните, които са осъждани, са задържани в ареста за 24 часа, съобщават от полицията.

Оттам информират още, че в Шесто РУП е образувано бързо производство срещу двама мъже от Пловдив. Вчера около 13.30 часа е бил получен сигнал за кражба от пункт за изкупуване на скрап на ул. Ландос. Пристигналият на място полицейски автопатрул е заловил 28-годишния Н.П. и Б.В. (27), които току-що били задигнали 10 гуми с джантите. Мъжете, които са пътували с Опел Корса, са задържани в ареста за 24 часа.

Съобщителни кабели на стойност около 2000 лева бяха откраднати в Раковски. Вчера в полицията е бил получен сигнал, че от каналната мрежа на ул. Симеон и пресечка на ул. Христо Ботев е била извършена кражба на кабели, собственост на БТК-София.

Тагове:
градът
пловдив
апаши
задигнаха
магазин
баничарница