Вадят аудито от Струма

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Благоевград. Започна изваждането на падналия в снощи в река Струма автомобил. За целта бе осигурен специален кран, който да вдигне возилото от водите.

Както агенция Стандарт Нюз вече писа, снощи след невероятен лупинг лек автомобил „Ауди“ паркира в студените води на река Струма. За щастие, водачката Димитрина Ч. се отърва невредима. Пътният инцидент стана около 18.49 часа на главен път Е-79, на 3 км от входа на Кресненското дефиле в посока Кресна.

25-годишната дама, която била зад волана, загубила контрол над управлението на возилото на мокрото и хлъзгаво шосе. На остър десен завой колата поднесла и полетяла от десетина метра височина в реката. За късмет, автомобилът паднал във водата на гумите си, което спасило Димитрина. Тя запазила хладнокръвие, излязла през страничното стъкло, стигнала до предния кпак и се обадила на телефон 112. Минути по-късно тя е извадена от пристигналите на място огнеборци от Благоевград с помощта на стълба и въже. Веднага е транспортирана в Центъра за спешна медицинска помощ в областния център. След извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

След случилото се жената е в шок. „Най-важното е, че е жива и здрава, само краката й бяха измръзнали“, уточниха лекари. Отрицателна е пробата за наличие на алкохол в кръвта на шофьорката, направена с техническо средство. Жената е ползвала обезопасителен колан.