Cheaper by the Dozen / Деца на килограм (2003)

1
Добави коментар

## Режисьор : Шон Леви

## В ролите : Стив Мартин, Бони Хънт, Том Уелинг, Хилари Дъф, Пайпър Перабо, Аштън Къчър

## Държава : САЩ

## Година : 2003

## Жанр : Комедия, Семеен 

## Времетраене : 95 минути 

## Аудио : Български дублаж

## Резюме : В съвременна Америка, където на средно семейството се падат по 1,87 деца, Том Бейкър (Стив Мартин) и съпругата му Кейт (Бони Хънт) са решили, че животът, ако не по-евтин, то поне е по-хубав, когато децата са една дузина.

Семейство Бейкър живее в малък град в Илинойс, където Том е треньор на местния футболен отбор на колежа. В семейството всеки ден е белязан от равни пропорции любов и хаос…

Когато Том получава предложение за мечтаната му работа – треньор на отбор в голям университет, той и Кейт решават да заминат с цялата челяд, за голямо съжаление на всичките 12 деца. В същото време, Кейт научава, че нейната книга е на път да бъде публикувана. Нейният агент настоява тя да замине за Ню Йорк за известно време, докато върви промоцията на книгата. И тя заминава, оставяйки Том у дома сам с децата, домакинството, както и неговите взискателни нови шефове.

С Кейт на път, с хаос у дома и Том на работния терен, семейство Бейкър ще научи, че не е нужно да има всичко, а да обича и цени това, което има.

Cheaper by the Dozen (2003) TV RIP BG Audio.avi