ИЗБЕРИ СИ ПОЛОВИНКА ПО КРЪВНАТА ГРУПА – КАРМА И СЪДБА – Статии

2
Добави коментар
mikael
mikael

Хематологът д-р Владимир Левченко оповести разработена от него таблица на характеристиките на сексуалната съвместимост /без отчитане на кръвните групи на родителите на мъжа и жената/. Докторът е готов да отговаря за своето изобретение – досега никой от тестваните не му е пратил възражение. Да опитаме да се доверим на опитния медик и ние. И така:

1. МЪЖ И ЖЕНА 0 /I/ КРЪВНА ГРУПА

Те се нуждаят от постоянна близост, за да са щастливи. Обикновено такава двойка има напълно хармоничен сексуален живот.

2. МЪЖ 0 /I/ И ЖЕНА А /II/ КРЪВНА ГРУПА

Много подходяща двойка за секс – той е активен, тя е пасивна. С ласки и убеждаване той ще може да я навие на каквото пожелае и да я доведе до различни нива на сексуална активност. Най-важното е да не бърза.

3. Мъж 0 /I/ и жена В /III/ кръвна група

Горе-долу същият вариант: той е много активен, тя е пасивна, но точно това им харесва. Тази двойка може да се наслаждава на секса навсякъде по всяко време!

4. МЪЖ 0 /I/ И ЖЕНА АВ /IV/ КРЪВНА ГРУПА

В дадения случай е много важно правилното поведение на мъжа – ако той е нежен, ласкав, търпелив, гарантиран е хармоничен интимен живот. Ако пък той е взискателен и егоистичен, сексуалният им живот ще затихне.

5. МЪЖ А /II/ И ЖЕНА 0 /I/ КРЪВНА ГРУПА

Те ще прекарват в леглото повече време от всички други. Но! За тази двойка е много важна дългата любовна предигра.

6. МЪЖ И ЖЕНА А /II/ КРЪВНА ГРУПА

От всички възможни комбинации тази е най-подходящата за жена с втора кръвна група. Именно с този партньор тя може да изпита най-голяма наслада – той я разбира от половин поглед, от половин намек…

7. МЪЖ А /II/ И ЖЕНА В /III/ КРЪВНА ГРУПА

В началото на техния съвместен живот сексът няма да играе главна роля. Мъжът в тази двойка по-скоро търси дълбок емоционален контакт с партньорката си. Но жената чувства, че сексуалността е важна част от взаимоотношенията. Ако тя бъде настойчива и търпелива, пробуждайки интереса на партньора си към това прекрасно занимание, ще бъде наистина възнаградена – у него ще се събуди деликатен и внимателен любовник!

8. МЪЖ А /II/ И ЖЕНА АВ /IV/ КРЪВНА ГРУПА

Пълен неуспех… При тази двойка най-вероятно изобщо няма да има сексуален живот. Те ще се отнасят един към друг като брат и сестра. Оралният секс при тях дори не подлежи на обсъждане, а традиционният вариант винаги е един и същ – тя отдолу, той отгоре. Впрочем и това те правят изключително рядко.

9. МЪЖ В /III/ И ЖЕНА 0 /I/ КРЪВНА ГРУПА

Тези двамата са юнаци! Неутолими, любознателни, те обичат да се учат едни друг на нови техники в секса. Тя е лидер в техните отношения, тя “запалва”, а мъжът пламва като барут и се показва в най-добрата си форма.

10. МЪЖ В /III/ И ЖЕНА А /II/ КРЪВНА ГРУПА

Жената в такава комбинация харесва нетрадиционните видове секс. В тази двойка партньорите са еднакво активни, което им осигурява особена гама от усещания.

11. МЪЖ И ЖЕНА В /III/ КРЪВНА ГРУПА

Техният секс и удовлетворението от него са за три минус. Трябва да усъвършенствате сексуалната си техника, приятели! Любовта не е от лесните занятия, затова пък се възнаграждава с прекрасни усещания, благодарност от партньора и семейно щастие.

12. МЪЖ В /III/ И ЖЕНА АВ /IV/ КРЪВНА ГРУПА

Много темпераментна двойка! И двамата са хазартни експериментатори и са способни да изпробват огромен брой вариации в секса. Най-висока е степента на сексуалната им съвместимост, когато мъжът е по-млад от партньорката си.

13. МЪЖ АВ /IV/ И ЖЕНА 0 /I/ КРЪВНА ГРУПА

Сексът ще ги обедини. Но! Те ще станат щастлива двойка само в случай че мъжът успее да се приспособи към темперамента и потребностите на партньорката си.

14. МЪЖ АВ /IV/ И ЖЕНА А /II/ КРЪВНА ГРУПА

Той е страстен партньор, затова иска да прави секс доста често. Залог за успех на тази връзка обаче е… пълната липса на любов! Само страст и чувственост, само наслада от тялото на другия! Ако някой от тях се влюби в другия – край на съюза им.

15. МЪЖ АВ /IV/ И ЖЕНА В /III/ КРЪВНА ГРУПА

Тези двамата правят секс по-рядко от останалите двойки. Въпреки това са напълно доволни един от друг! Може би защото са им чужди твърдостта и неуважението към партньора… Най-важното за тях е тихото щастие.

16. МЪЖ И ЖЕНА АВ /IV/ КРЪВНА ГРУПА

Възможностите на такава двойка са безгранични! Те са от хората, които могат или да постигнат абсолютна хармония, или да се окажат пълни антиподи в пристрастията си. Но ако и двамата подходят към секса творчески, проблеми не би следвало да има.