Тествайте паметта си и спечелете страхотни награди!

1
Добави коментар
pgp

Ние в Kaufland ежедневно даваме всичко от себе си, за да можем да изпълним желанията Ви при всяко Ваше пазаруване. А и защо да се задоволявате с по-малко?   Разберете с помощта на нашата игра какво още ще Ви предложим през новата 2013 година. Всички, успели да спечелят играта, могат да вземат участие в тегленето на наградите.

Открийте повтарящите се двойки карти и вземете участие в нашата наградна игра. Имате шанс да спечелите един от 30 ваучера за пазаруване в хипермаркети Kaufland на стойност 50 лева. Пожелаваме Ви много късмет!

Печелившите ще бъдат изтеглени след края на играта на случаен принцип в Отдел Реклама и Връзки с обществеността. Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани за печалбата и да получат наградата си. Имената на печлившите ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши.

Правилата за защита на личните данни ще бъдат спазени. В играта не могат да взимат участие лица под 18 години, както и служители на Кауфланд България ЕООД енд КО КД и членове на техните семейства. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им стойност.

Краен срок за участие: 27 Януари 2013

Победители
1. Стефан Иванов Бранзелов от град Горна Оряховица 2. Анелия Димова Жекова от град Силистра 3. Алпер Ахмед от град Исперих 4. Орхан Али от град Хасково 5. Ирена Илиянова Сапунова от град Варна 6. Надежда Василева Томова от град София 7. Анна Найденова Димитрова от град Разград 8. Александър Любомиров Маринов от град София 9. Павлина Въкова Пиронкова от град Хасково 10. Марияна Иванова-Антонова от град Велико Търново 11. Керстин Димитрова от град София 12. Стоян Станков Неделчев от град Карнобат 13. Атанас Петров Кулин от град Пловдив 14. Даниел Любенов Лаков от град Плевен 15. Елисавета Георгиева Миланова от с. Велковци 16. Ана Любомирова Калчева от град София 17. Николай Цончев Стоянов от град Габрово 18. Ива Владимирова Хаджийска от град Стара Загора 19. Нуртен Ахмед от град Бургас 20. Камелия Ангелова Михова от град Благоевград 21. Йордан Петров Петров от град Казанлък 22. Деница Борисова Борисова от град Стара Загора 23. Бонка Димитрова Велкова от с. Лешница 24. Фаня Петрова Кирилова от с. Крива бара 25. Теодора Владимирова Кирякова от град Разград 26. Гергана Дерменджийска от град Ихтиман 27. Лариса Василевна Георгиева от град Добрич 28. Марияна Иванова Кирова от град Бургас 29. Габриела Траянова Ангелова от град София 30. Мария Димова Донева от град Карлово

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.