Лесно преносима система за домашно кино с iPad и Belkin

2
Добави коментар
wweb
wweb

В следващите дни, изложението за компютърна електроника CES 2013 ще ни предложи най-новите технологии, въплътени в уникални продукти и аксесоари. Събитието започна снощи, като на мига се появиха първите изненади. Компанията Belkin представи нов аксесоар – от типа iPad case – с вграден високоговорител, който превръща таблета в портативна система за домашно кино.

Продукта носи името Thunderstorm и притежава следните характеристики:

 

– Удобен, лек и балансиран калъф за iPad, с подобен на iPad cover, метод на сгъване, позициониране и защита. – Високо ефективна аудио система, създаваща дълбок, плътен и впечатляващ звук. Тя се състой от странични тонколони, които са предназначени за силата на басовете и увеличаване на аудио обхвата. Основен стерео високоговорител, доставящ кинематографични звукови ефекти и геймплей.

 

Паралелно с аксесоара, ще бъде пуснато и специално iOS приложение, което ще позволи на потребителите да контролират звука на тонколоните с три различни режима: музика, кино и екшън.

 

Thunderstorm няма да е от най-евтините продукти на пазара. Официално обявената му цена е 199 щатски долара. Подобен подукт е Mini Cinema, който предлага функционалността на система за домашно кино, включвайки единствено iPhone.