Ивана представи днес новия си уебсайт

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Навръх именния си ден, Ивана зарадва всички свои многобройни почитатели с появата на изцяло обновения си, официален уебсайт. 

Харесай страницата ни във Facebook

В него всички фенове на певицата ще научават първи за всичко ново и ще получават най-актуалната информация, свързана със звездата.

Много ексклузивни снимки, видеогалерия, подробна биография и още много интересни подробности около Ивана очакват всички на ivanamusic.bg. В сайта ще намерите още пълната дискография на певицата от самото начало на кариерата й досега, както и всички нейни видеоклипове.

Директен линк към голяма част от песните в Дискографията води към музикалния магазин iTunes, където всеки желаещ може да прослуша и купи даденото парче. В новия уебсайт на звездата ще намерите и пълен списък с многобройните награди и отличия, които Ивана е печелила през годините.

На ivanamusic.bg ще откриете и своеобразен „таймлайн“, в който можете да разгледате биографията на певицата в по-систематизиран вид.

Датата на пускането на новия сайт на мегазвездата е избрана неслучайно, а като подарък към феновете по случай Ивановден. Певицата е истински щастлива от появата му и се надява, че чрез него всички нейни фенове вече ще имат възможността да бъдат по-близо до нея.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It