Какво издава „корицата“ ти във Facebook за теб

3
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Колко време влагаш в избора на корицата си във Facebook? Обмисляш ли я внимателно или слагаш каквото ти дойде? Ето как може да се разтълкува поредния кадър, който си избрал…

Собствената ти снимка

На корицата си ти. Носиш тясна рокля на 22-я си рожден ден. Имаш изкуствени тен, коса, нокти и вероятно си обработил снимката на фотошоп. Или си на работното си място? Или „Тук съм се снимал с Графа…“. 

Ти си този, който използва социалната мрежа, за да се представя за може би по-готин, отколкото е. Нека бъдем честни, всеки, който иска да разбере кой си, може да го направи с няколко клика във Facebook. Личните ти данни отдавна не са толкова лични, така че, кого заблуждаваш? 

Замисли се, преди да публикуваш снимката с новата си дизайнерска чанта, благодарим!

Без корица

Facebook определено не е любимото ти място в интернет, но все пак пазиш профила си, защото или те мързи да го изтриеш, или не искаш да се откъсваш завинаги от онлайн живота на приятелите ти. Предполагаме, че се вписваш само за да следиш бивши гаджета или да задяваш нови, но и в двата случая по-добре си сложи корица, защото след като всички прочетат това, ще разберат, че си странника на мрежата. 

Артистичният

О, ти си един от тези. Или учиш някакъв вид дизайн или скоро си бил на изложба в Галерията за модерно изкуство и мислиш, че си станал по-културен. Изборът ти варира от абстрактна картина до любимата ти фотография на Тестино. Каквото и да използваш, всичките крещят „Пиши ми, само ако знаеш на кого е това и от кога, моля!“

Дълбоката мисъл

Имаш „умно“ текстче на корицата си от рода на „Вярвай в себе си“ или „Everything happens for a reason“, което може да ти се струва вдъхновяващо, но чуй това: тези думи отдавна не вдъхновяват никого и по-скоро са проява на лош вкус. Смени я с портретна снимка. Така поне ще изглеждаш също толкова обсебен от себе си, колкото всички останали. 

Пейзаж

Корицата ти е пейзаж от Ню Йорк, Айфеловата кула, Витоша. Трябва да означава, че или много пътуваш и имаш страхотен фотоапарат, или много ти се иска да изглежда така. Както и да е… Така изглеждаш единак. Предпочиташ да се идентифицираш с местата, на които си бил, вместо с новите си дрехи или гаджето си. Всичко това обаче май те прави една идея по-готин от горните типажи. 

Е каква е твоята корица и какво е оправданието ти за нея?