Теди Москов откровено за щастието и трудните моменти в живота си

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Режисьорът Теди Москов ще бъде гост в „Търси се“ в неделя, 13 януари, от 11 ч. по bTV. Водещите Меги и Нели този път разтварят завесите на личния му свят, за да го срещнат с най-близките му хора.

Първата изненада ще бъде култовият актьор – Камен Донев. „Теди е от хората, които трябва да приемаш такъв, какъвто е. Понякога е груб, избухлив, но никога лош. Той непрекъснато пътува и аз обожавам да съм него“, казва Донев. Той ще предизвика приятеля си да дублира със свободен текст кадри от филм и така ще му припомни едно от най-големите им забавления.

По особено нестандартен начин ще се обясни в любов съпругата на режисьора –

актрисата Мая Новоселска. Без думи, а с написани на листа изрази, тя ще изкаже по неповторим начин чувствата си към Теди. Режисьорът няма да скрие огромното си вълнение и ще признае: „Винаги много ме изненадва. Развълнувах се, защото виждам, че наистина ме обича“. Той ще разкаже за първата си среща с Мая, за подкрепата й до днес и защо е трудно да работиш заедно със съпругата си.

В „Търси се“ Теди ще се срещне и най-доброто си творение в личния  живот – неговият син Иван, който усилено върви по стъпките на своите родители. Той ще разкрие, че семейство им е доста нетрадиционно, но е задължен за съветите, които е получавал от баща си.

Много забавен и различен поглед върху режисьора ще даде семейството на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова

Те ще разкажат смешни истории от съвместният им „италиански период“, в която са живели заедно с Теди Москов. „В Италия го карах да прави 10 лицеви опори за една бира и беше в страхотна форма. Пишехме сценарии върху тоалетна хартия и салфетки“, спомня си Слабаков. Той ще провокира режисьора да рецитира негово стихотворение и Теди ще се справи без проблем.

Меги и Нели ще го срещнат и с най-близките му приятели от детските години. Те ще го върнат към най-тежкия период в живота му – когато изпада в кома, след като е блъснат от кола на пешеходна пътека в Германия. Има ли спомени преди катастрофата и колко трудно е било възстановяването – Теди Москов ще разкаже откровено в „Търси се“.