Смарт часовниците Pebble – на пазара от 23 януари

2
Добави коментар
wweb
wweb

Ръчен часовник, който се свързва директно със смартфона и известява за всяко пропуснато повикване, ново съобщение и SMS. Това е концепцията на смарт часовниците Pebble. Те се превърнаха в най-финансираната идея, която е на път да се осъществи. По време на годишното изложение за потребителска електроника CES 2013, Pebble Technology обяви датата, на която смарт часовниците Pebble ще бъдат пуснати в продажба.

За тези, който не знаят за продукта – той получи финансова подкрепа от над 10 млн долара в платформата Kickstarter. Часовникът Pebble притежава мултитъч дисплей, направен от електронна хартия и поддържа работа с мобилни устройства, с операционни системи iOS и Android.

 

 

В началото функциите на аксесоара ще са ограничени. Освен известията, който ще получавате, с негова помощ ще може да контролирате музиката в iPhone, без на практика да се налага да вадите смартфона от джоба си. Но, компанията производител обещава много софтуерни подобрения с времето, включително възможност за управление на редица приложения.

 

Смарт часовниците Pebble ще са достъпни за потребителите от 23 януари. Те ще се продават на цена от 150 долара. Но, ние мислим да изчакаме часовниците на Apple – iWatch.