10 от най-големите хитове на Камелия

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

На 10 януари рожден ден празнува една от големите звезди на поп-фолк музиката.

Харесай страницата ни във Facebook

Камелия Владимирова Вескова е родена през 1971 г. в град Чипровци.

Първите й стъпки пред публика са през 1994 г., когато участва и печели конкурсите за красота „Мис Монтана“ и „Мис Чипровци“. Музикалната си кариера започва с оркестъра на Пламен Велинов и пее по сватби из Северозападна България.

През 1996 г. заминава за една година в Швейцария, където пее като втора певица с оркестър „Видин“. След завръщането си участва на кастинг. Продуцентите на фирма „Пайнер“ я харесват и през август тя подписва договор с компанията.

През 2002 г. грабва титлата „Певица на годината“. През декември 2005 г. Камелия е на корицата на мъжкото списание „Плейбой“, а през юни 2006 г. списанието й посвещава цял брой, който се продава с DVD „Две нощи с Камелия“. Тиражът е над 30 хиляди броя.

Друго успешно поприще за изпълнителка се оказа и ролята и на телевизионна водеща. Тя се справи перфектно в „Голямата уста“ по Нова ТВ и „Споделено с Камелия“ по TV7.

На концерта по случай рождения ден на телевизия Планета през декември 2012 г., изпълнителката представи най-новото си парче „Щипни ме“. 10 от най-добрите й песни, подредени от редакторите на „10-те най“, вижте тук.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It