Телевизии искат Юлияна Дончева и Весела Нейнски за ефирни гледачки

1
Добави коментар
alagin
alagin

Още по темата

​Мария Магдалена – най-жестоко пазената тайна в християнството

2015-04-11 17:51:39

Първият Колеж за магьосници отвори врати в Полша

2015-04-10 19:04:19

Татяна Дончева: Съдебната реформа се прави изцяло от Ахмед Доган

2015-04-08 09:07:33

Бившата царската депутатка Юлияна Дончева и певицата Весела Нейнски разкриха невероятни способности да предвиждат бъдещето.

При Гала двете разказаха, че познавали почти всичко, което предстои да се случи. Дончева, която гледа на кафе, се похвали, че с Нейснски се допълвали. Депутатката можела да предвижда събития за по-кратък период от време, докато певицата правела дългосрочни прогнози. Нейнски дори предвидила катастрофа на близък приятел и му казала да не пътува. Той обаче не я послушал и след три седмици му се случил пътен инцидент, завършил с щастлив край.

Самата тя не предприемала пътувания, когато виждала риск за себе си. Двете баячки признаха, че не казвали на близките си, ако виждат смъртта в бъдещето. Телевизии, известни с езотеричните си предавания, дори се замислили дали да не предложат авторска продукция на Дончева и Нейнски, в която да предсказват бъдещето на зрителите по телефона. Това щяло да вдигне рейтинга на медиите и да изпревари дори този на митичния Юлиян Вучков. Двете гадателки обаче засега нямали намерение да използват професионално магическите си способности, твърдят продуцентите на останалите ефирни магове.