Покани JOHNNIE WALKER в своя дом

1
Добави коментар
pgp

Програмата „JOHNNIE WALKER В ТВОЯ ДОМ” е една възможност за потапяне във вълнуващия свят на скоч уискито в приятна компания и домашна обстановка. Ментори на Johnnie Walker ще посетят избрани участници и ще представят по уникален начин марката Johnnie Walker.

Участието в програмата ще се осъществява чрез Facebook страницата на Johnnie Walker България. Всеки кандидат трябва да попълни регистрационната форма на сайта, само ако отговаря на критериите за участие. Всички полета във формата със звезда са задължителни. Организаторът ще се свърже допълнително с всеки кандидат за провеждане на кратко интервю като избраните за домакини след това ще бъдат информирани изрично по Е-мейл. Възможна е само една регистрация на човек.

Избраните домакини ще си запазват дата и час за сесия в секция „Календар”. За град София една и съща дата може да бъде резервирана от двама домакина. За останалите градове един ден ще може да бъде резервиран само от един домакин.

До една седмица преди датата на сесията избраният домакин ще получи електронна покана по Е-мейл, която да изпрати на своите гости. 3 дни преди датата на сесията Менторът ще се свърже с домакина за изясняване на подробности по сесията. На запазената дата Менторът ще напомни на домакина за провеждане на сесия от програмата „JOHNNIE WALKER В ТВОЯ ДОМ”.

В секция „Галерия” само домакините могат да качват снимки от проведените събития.

Домакин в ПРОГРАМАТА може да бъде всяко пълнолетно (навършило 18-годишна възраст) дееспособно физическо лице, живущо в един от следните градове – София, Пловдив, Варна или Бургас (мястото, на което ще се проведе сесията е в някой от тези градове) и разполага в дома си с достатъчно пространство, в което могат да бъдат посрещнати между 7 и 10 гости. Домакинът трябва да разполага със свободно време в рамките от 18 до 22 ч. , като продължителността на една сесия е до 2 ч. Домакинът сам определя началния час на сесията.

Гостите на домакина също трябва да са дееспособни физически лица, навършили 18-годишна възраст.

Краен срок за участие: 30 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.