Секси мръсни танци

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Източник: Радила Радилова/ Div.bg

Дръжте се, заклети фенове на рок музиката и редовни посетители на клуб RockIT. Ако умеете, можете да се подържите и за някой пилон, но по-добре оставете това на професионалистките. 

Добре ли ви звучи следната ситуация: Рок бар, яка музика, приглушена светлина, лъскави пилони се издигат до тавана и обещават еротика, от която ще ви се пръснат… сърцата. В четвъртък вечерта рок клубът представляваше точно това – пилон-парти с участието на две български и две руски мацки.

Вечерта на мръсните танци. Бяхме там, гледахме и оцеляхме. Доколкото видяхме и подът на клуба не се запали, макар че имаше всички изгледи за това. Не се притеснявайте, нямаше нужда от намеса на огнеборци, но за малко да се случи. Просто страстите, които танцьорките пръскаха с изявите си на пилона, бяха повече от горещи. Бяха изпепеляващи.

Да, те са таньцорки на пилон.

Радила Радилова/ Div.bg

Соня и Жаклин от Sonya Pole Studio – със Соня вече се познавате, и руските им колежки Катерина Москинова и Олеся Протасова нагледно демонстрираха защо танците на пилон набират все по-голяма скорост. Рускините са по-известни като шоу-дует Evolution, а в сърцата на българските рокаджии, които вчера въздишаха и се облизваха по тях, може би ще останат като шоу-дует Erection.

Момичетата направиха страхотно шоу, от което пилоните направо се разтопиха между краката им. Няма да ви казваме какво се случваше между краката на мъжете в клуба в този момент. Защото не знаем. Докато мадамите танцуваха и то под звуците на супер яки рок парчета, пичовете жадно преглъщаха и нямаше бира на земята, която да утоли жаждата им. 

Повече за тях. Не за пичовете, за танцьорките.

Радила Радилова/ Div.bg

Катя и Олеся са най-известните руски танцьорки на пилон и вчера доста отблизо видяхме, че е точно така. В съчетанията им си личи класата на руската акробатична школа. Соня и Жаки пък са най-яките български танцьорки на пилон.

Не можем да ви опишем движенията на мадамите по пилона, те са нещо между акробатика, съблазън, сексапил, в който обаче дейно участва всяко мускулче на тялото. Не знаем как го правят, но са велики. Можеш само да ги гледаш затаил дъх и да усещаш как адреналинът ти се вдига. 

Комбинацията между полуголи женски тела, подходяща музика и адски съблазнителните извивки, на които са способни тези момичета, вкараха в тиха възбуда всички, дошли да ги гледат. Ако нямате представа какво представлява феноменът „тиха възбуда“, сега ще ви разясним: мъжете са втренчени в мацките на пилона, преглъщат, примигват и се опитват да запомнят всеки миг, всеки разкрач на ангелчетата пред тях. Започват да се потят, но понеже е сигурно, че абсолютно никой не гледа тях, а всички погледи са вперени в пилоните, не се притесняват особено.

Радила Радилова/ Div.bg

Тези четири жени успяха да дарят щастие на много мъже. Горките мъже. Почувствахме се истински щастливи, че не сме мъже, защото, сигурни сме, на пичовете им беше много трудно да гледат без да пипат. Факт е обаче, че и мъже, и жени след последния танц се надпреварваха да се снимат на пилоните, да ги докоснат, да се помъчат да се завъртят. Но магията беше свършила. Еротиката си беше обула дънките, а развълнуваните мъже се прибраха у дома, завинаги влюбени.

Е, каквото сме казали, казали, за останалото имаме ССС (СУПЕР СЕКСИ СНИМКИ) и СССР (СУПЕР СЕКСИ СНИМКИ с РУСКИНИ). Можете да се насладите на най-неизпускаемите в галерията ни тук, а обещаваме съвсем скоро да ви предоставим още по-богата селекция от ССС и СССР.

П.П. А, да, ако някой някога ви покани да гледате танци на пилон, изобщо не се чудете. Имаме само едно предупреждение: горещо е и води до пристрастяване. И не можем да се сдържим да не ви припомним един призив, който насочихме към вас, още когато ви представихме интервюто със Соня Куртева – „Мъже, купете на жените си по един пилон!“. Така всички ще бъдат щастливи.