Интериорни врати и входни врати в България. Кухни.

1
Добави коментар
bga
bga

Решили сме да правим ремонт на кухни. Лесно ли е това начинание. Тази статия ще Ви убеди, че да си направите ремонт на кухнята самостоятелно не е чак толкова трудна и непосилна задача.

Често, като свободно време, което искаме да направим нещо – да правя с ръцете си, рядко се замисляме много-много за това колко добре го правим и да правя грешки, без да го знаят, което е трудно да се премахне, след като тя е вече завършен. Тази статия ще ви помогне със съвети, за да започнат да се ремонт на кухнята: кухненски ръце – професионални съвети! Кухня, по мое мнение, „горещата“ стая на всеки апартамент. Тя е там, че обединява всички членове на домакинството сутрин за закуска, там също се връща след ден, да се хранят и да споделят своите радости, новини и въпроси на деня. И няма край семейното огнище и храна готвач за стомаха, чрез които, както знаем, пътят към сърцето …

Поради това е важно да се направи повече ремонти в кухнята, така че тя винаги е бил чист, удобен и се върнете към него е хубаво. Когато нищо не е „нулата“ външен вид, без несъвършенства като хлабав мазилка, самостоятелна тапети, олющени стени – тогава може би да достигне състояние на спокойствие и релакс в собствената си кухня. В допълнение, ремонти са необходими, както и за хигиенни нужди, както и с цел да се приложат някои от вашите идеи и съвети за дизайн на кухня, но също така дава възможност за надграждане на вашата кухненски уреди.

Започнете за ремонт на кухнята. Първо, решете какво искате да получите. Изцяло нов дизайн на стаята или да промените стила само? Според вашите желания и ще се развиват дейностите. Друг, имайте предвид, че основни ремонти и довършителни работи ще изискват от вас необходимия опит и струва. В някои случаи, за да се направи без професионална помощ ще бъде невъзможно. Така че, ще трябва да наеме ремонт или дори цяла бригада.

Ако бяхме планирали малък лифт на лицето, е наистина се справят сами, без помощта на специалист. В допълнение, той значително намалява цената на това, което виждате, е важно също. Всеки средностатистически човек е напълно способен да се направят някои поправки в кухнята – zashpatlevat стена укрепване на тавана настилки, бои, тапети паста, сложи плочки или балатум, да инсталирате нови ключове, контакти или качулка. Да просят. И ако има – тя започна!

Ако решите да поставите на стената в кухнята тапет, веднага след това погледнете качеството. Тапетите в кухнята често ще се измие нуждата им в някои случаи дори четка и перилен препарат втрива. Сега много популярни плочки obkladyvat кухня до тавана. И по-лесни за почистване и трайност и устойчивост на вода е много по-голяма дори и от най-високо качество тапети. Ако тази опция изглежда не ви пука, вие може просто да сложи плочки в район, където има най-голямо замърсяване – на плочи, купи и останалата част от пространството, за да украсят

Hood – необходим атрибут на модерната кухня. Без да се прави безкрайно измиване на сажди и мазнини мебели, стени и таван, и ремонт ще трябва да направите по-често. А за здравето на вдишването на изпаренията са много вредни. Худ ще ви спаси от тези проблеми. Ако не сте закупили качулка – сега е време да го направя.

Какво качулка на избор – в зависимост от това колко пари сте готови да похарчите за него. Най – построена с висок капацитет плътен филтър за премахване на малки частици, плаващи във въздуха. Филтри могат да бъдат за еднократна и многократна употреба. За еднократна употреба сменяеми въглеродни фин филтър, разбира се, е за предпочитане. Те неутрализират миризми и може да се открие по-малки частици. Худ е по-добре да се прочисти въздуха, ако са отгледани в мината. Също така важно в същия размер. Колкото повече изпускателна система, по-широк захват област, както и на по-ефективно той ще работи.