Озеленяване, ландшафтно проектиране и поддръжка на зелени площи – УНИгардън ООД

1
Добави коментар
unigarden-bg
unigarden-bg

Здравейте!

Озеленяване

 

Проектиране

 

Изграждане

 

Поддръжка

 

Ландшафтна архитектура

 

Унигардън ООД

 

УНИгардън е фирма за озеленяване в София, занимаваща се с ландшафтна архитектура и цялостно озеленяване. Предлагаме качествени услуги по озеленяване, проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи, дворове, паркове и градини, обществени и бизнес сгради, офиси, магазини и заведения в София и цялата страна.

Дейността ни е свързана с изготвяне на проекти за озеленяване, изграждане на покривни градини, изграждане  автоматизирани поливни и напоителни системи. Предлагаме разнообразни ландшафтни решения за озеленяване на офиси, хотели, дворове и градини. Експерт в съветите свързани с оригинални идеи за цветни фигури, кътове за отдих, декоративни настилки и водни площи, специализирани градини. УНИгардън следва вашите желания, защото те са най-важни за нас.

 

Осъзнаваме, че вашият двор и градина са част от дома и те трябва да създават атмосфера на уют. Професионалният ни опит в озеленяването и идеите ви ще направят възможно създаването на един зелен кът, какъвто винаги сте си го представали…УНИкален.

 

УНИгардън има богат опит и прилага интелигентен подход в модерното професионално озеленяване и изграждане на зелени площи. включващи полагане на екстравагантни настилки и плочопътеки, изграждане на декоративни водни площи и интересни архитектурни елементи (беседки, барбекюта, чешми), полагане на тревна настилка и тревен чим от вякакъв характер, засаждане на храсти, жив плет и всякаква декоративна растителност.

За озеленяването на двора и градината или декорацията на интериора в офиса и бизнеса, УНИгардън прилага опитът си във всичко свързано с цветята и зеленината.

За запазване или подобряване естетическите качества на зеления цветен кът трябва редовна грижа и поддръжка. Именно затова нашият опит и съвети в озеленяването и професионалните услуги в извършването на поддръжката ще ви помогнат  да притежавате така желаната от вас градина и двор.

Екипът  на УНИгардън е съставен от специалисти в областта на ландшафтната архитектура и озеленяването. Предостявяме на клиентите  абонаментна поддръжка за градини и зелени площи, влючваща косене на трева, грижи за дървета, храстите, цветята и прилежащите цветни площи, подрязване на жив плет. Поддържане и почистване на декоративни водни площи. Всичко свързано с двора и градината на цени, на които не можете да устоите!

Промоционални цени за качествено и професионално грижи за вашите зелени площи. Промоционални планове за  поддръжка на зелени площи.Качествено озеленяване на достъпни цени в София и  страната.

През последните години все повече усещаме  необходимостта от Интериорно озеленяване, тъй като в градска среда контакта ни с природата е ограничен. Екипът ни осъзнава това и ви предлага разнообразни идеи и професионализъм в изграждане  на една УНИкална среда в интериора. Грижата за растенията, много от които екзотични, често се оказва трудна задача и ние сме подготвени да се заемем с тяхната поддръжка. Възползвайте се от услугите на УНИгардън за правилното поддържане и отглеждане на растенията във интериора. Предлагаме изграждане на интериорно озеленяване в офиси, бизнес сгради, ресторанти, магазини и частни къщи на страхотни  цени в София, Пловдив, Варна, Бургас и страната.

 

Предлагаме доставка на качествена почва, тревни смески (райграс) и тревен чим, цветя и жив плет, дървета и храсти, както и всякакви други материали, свързани с озеленяването на вашите двор и градина, в това число и различни декоративни тревисти растения. Не се колебайте да ползвате услугите ни и за почистване на запустели терени и парцели, непосредствено преди сезонното озеленяване.

 

Екипът на УНИгардън обича растенията и природата. Нашите …УНИкални решения… и професионални услуги, са свързани изцяло с озеленяване, проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи,  градини, чатни дворове или офиси, както и с изграждане на автоматизирани напоителни системи. Резултатите без колебание ще ви доведат до много положителни, а и несъмнено…УНИкални емоции.

Екипът от ландшафтни архитекти ще ви покаже всички тайни и насоки в …УНИкалния свят на модерното интериорно озеленяване и ландшафтен дизайн, за които винаги сте мечтали.

 

Ако търсите професионално отношение и индивидуален подход към проблемите и желанията ви, не се колебайте да се свържете с нас!

 

 

още