Мобилно приложение прави всички голи

2
Добави коментар
yApple

Има много хора, които искате да видите голи, нали? Най-вече мадами. И може би… шефа си, съседите, колежките. Благодарение на ново приложение за iPhone, сега това е възможно и дори няма да ви съдят за подобно деяние.

Новият апликейшън се казва Nudifier и позволява на ползващите го да превърнат всеки образ в пикселирана версия на снимката като обектът на нея да е частично или изцяло гол. Просто трябва да си изберете снимка, да нагласите съответно цвета на кожата на човека, да боядисате тази част, която искате да ви излезе гола и тогава приложението пикселира оцветената част от образа. 

Nudifier позволява и на юзърите да шерват всички снимки, които създават по този начин в социалните мрежи. Така че ако съвсем скоро на стената ви във Facebook се появи гола снимка на сестра ви, не се учудвайте. Приложението е налично в App Store и за определен период е безплатно. Ако искате да направите шега на някой колега или си мислите, че това е единственият ви шанс да видите Мила Кунис гола, изпробвайте това Nudifier. 

Източник: Guyspeed