Магда готви албум по повод 10 години на сцена

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

През новата 2013 година Магда смята да бъде все така продуктивна и да ни радва с хубави песни, както през изминалите няколко месеца.

Харесай страницата ни във Facebook

През есента певицата представи „Улица на самота и грях“, която бързо достигна до сърцата на феновете, а в края на 2012 г. и баладата „Обич по-силна от омраза“.

Песента е първи съвместен проект на звездата на „Пайнер“ с македонския изпълнител Игор Шарески, който двамата отдавна подготвяха.

Резултатът определено се хареса на почитателите, защото дуетът се очерта като един от най-харесваните и желани от почитателите в ефира на „Планета“. Специално за Planeta.tv Магда сподели, че песента се радва на голям успех и в съседна Македония, където също вече се разпространява.

Певицата обмисля да направи и ремикс на „Обич по-силна от омраза“, за да може песента да достигне до още повече почитатели.

Магда вече работи и по нова песен, която да представи съвсем скоро, а за нея издава само, че ще бъде в умерено темпо и ще намери своето място в дискотеките. Мелодията ще бъде пилотна в сборния албум, с който звездата мисли да отбележи своя 10-годишен юбилей на музикалната сцена.

В него тя ще включи най-големите си хитове до момента, а това, което я прави щастлива през годините е, че толкова време успява да реализира успешно своите идеи.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It