Най-гнусното видео, което ще гледате днес

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Имало едно време мъж на име Брент Асквит. Един ден той видял ужасяващо огромен паяк у дома си. Веднага се втурнал към препарата за унищожаване на всякакви гадинки и напръскал паяка. Дотук това е една обикновена, даже леко скучновата история за надмощието на човека над насекомите.

Да, ама не. След като напръскал мъхестия взломаджия, човекът видял нещо ужасяващо. От тялото на вече умиращия паяк започнал да излиза някакъв червей. Мазен, гърчещ се червей, който сякаш бил безкраен. Разбира се, Брент осъзнал, че тази гадория трябва да се снима, дори и с реалния риск червея да се забие в крака му и да се плъзне под кожата му, раждайки хиляди яйца във вътрешностите му.

Не ни интересува дали е истина или не. Онова, което знаем със сигурност, е, че въпросното видео може би е най-драматичната и гнусна развръзка на едно най-обикновено убиване на паяк. Добре е, че има места като YouTube, на които обаче подобни видеа могат да се качват, така че всички да можем дружно да се погнусим и да си осигурим емоционални сънища по-късно.

Ако това видео ви е харесало и искате да гледате още подобни клипчета, присъединете се към дивите фенове на Div.bg във Facebook.