Ники Михайлов кръшка на Алисия! Вижте с кого! (Снимки)

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Ники Михайлов спипан с мъж!

Вратарят на „Твенте“ Ники Михайлов показа двойнствената си природа.

Синът на Боби Михайлов е странно близък със свой колега.

Малката Перука и Душан Тадич не крият колко им е приятно заедно. Без да се замисли, че ще нарани приятелката си Алисия, Ники показа кадър от интимната вечеря с Душан.

Ники Михайлов се гушка с Душан Тадич

Двамата стоят съвсем близо един до друг, но това не им е достатъчно. Усмихнати като зелки, Ники и Тадич са се завили с огромен шал. Кой знае каква топла прегръдка крие ефирния аксесоар! Като съдим по тази фотография, на тези двамата май не им е нужен трети!

Сърбинът стана част от холандския тим през април месец, миналата година, но той и Михайлов бързо са се сприятелили.

Докато в родината името на Ники се замесва в скандални връзки с манекенки, той открито показва интимна близост, при това с представител на собствения си пол!

Но кой би го винил? Вратарят се вижда с приятелката си доста рядко, заради ангажиментите си в Холандия. Така, той се вижда принуден да споделя вечерите със съотборници.

Бившата му приятелка Николета направи всичко възможно, за да пусне слух по адрес на вратаря – по нейните думи, Ники вече кръшкал на Алисия, но певицата, както обикновено, щяла да научи последна. Жлъчните слова на госпожа Божинова, засега не са доказани.

Душан Тадич

За по-широко скроените, обаче, е видно, че Ники и 25-годишният Тадич изглеждат доста добре заедно. Надяваме се Алисия да не види опасен конкурент в очите на Душан, защото в противен случай, Михайлов го очаква грандиозен скандал.