Тази снимка ще Ви разтопи! Вижте бъдещите родители Шакира и Пике

7
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Тази снимка ще Ви разтопи! Вижте бъдещите родители Шакира и Пике

Kira+
16 януари 2013

Случи се! Шакира позира дни преди да роди!

Шакира, по примера на много други знаменитости, направи запомняща се фото-сесия с набъбнало коремче.

Деми Мур, Моника Белучи, Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Джесика Симпсън преди нея също запечатаха и споделиха кадър от този свещен за всяка жена момент.

 

Шакира

Дали тази поза някога ще се изтърка?

Двойката бе заснета не просто за собствено удоволствие, но и с благородна мисия.

Шакира и Пике позираха за благотворителна инициатива на УНИЦЕФ. Влюбената двойка прави това дни преди да се роди тяхното първо дете.

Вместо традиционното парти, на което се подаряват подаръци за новороденото, Шакира и Пике умоляват всичките си приятели и фенове да закупят стоки като ваксини и неща от първа необходимост за деца, принудени да живеят в крайна бедност.

Влюбените се надяват почитателите им да вземат присърце кампанията, за да изпратят провизии, които да спасят хилядите загиващи от глад и мизерия бебета в Африка.

Щастливите бъдещи родители – Шакира и Жерар Пике

Като посланик на добра воля към УНИЦЕФ, Шакира е поела ангажимент да информира обществото за ужасните условия за децата в Третия свят.

Сега, в ролята си на бъдеща майка, певицата е станала още по-чувствителна по въпроса. В свое специално обръщение тя казва, че всички бъдещи родители по целия свят споделят едни и същи надежди за своите деца, но за съжаление не всички деца имат еднакви възможности.Изпълнителката на мега-хита „Waka Waka“ изрази надежда, че когато хората се обединят, могат да направят много повече. Повече информация за кампанията е поместена в Туитър профила на колумбийската певица.

Клюки.вс препоръчва и: