Забавно! Вижте известните личности като малки! (Галерия)

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Забавно! Вижте известните личности като малки! (Галерия)

Kira+
16 януари 2013

Усмивки от старите ленти!

БГ популярни личности с охота публикуват свои детски снимки

От носталгия по добрата стара аналогова фотография или просто, за да зарадват почитателите си – българските популярни личности все по-често публикуват старите си снимки в нета.

Много от известните ни изпълнители сами показват ретро снимки в личните си профили в социалната мрежа.

Първи по манията се увлякоха фолк-певиците. Те направо пощуриха феновете си с черно-бели умиляващи кадри.
Много от изпълнителките, които са били деца в края на 80-те споделиха и цветни фотоси, на които греят с кордели и плетени роклички – романтика от Соц-а.

На един от кадрите греят веселите тийнейджърки Десислава и Емилия, които като деца са изпълнявали български народни песни заедно.

Kliuki.ws вече Ви са Ви показвали детските снимки на фолк певицата Лияна, която от усмихнато и невинно дете се е превърнала в истински с*кс символ.

Никол Станкулова

Тези дни мрежата бе заляна със снимки от детството на красивата синоптичка Никол Станкулова, научаваме от kliuki.net. Симпатичното момиченце с буйни къдри и срамежлива усмивка, днес вече е една от най-харесваните манекенки в България.
Някога е била момичето на татко, както и млада надежда за българската художествена гимнастика, съдим от предоставените фотографии.

Кадър от миналото не е пропуснал да сподели и Димитър Бербатов. Най-успешният български футболист в чужбина е показал снимка, на която празнува рожден ден.

Разгледайте снимки на популярни личности в ГАЛЕРИЯТА

Клюки.вс препоръчва и: