Виж как Миша Бартън си играе с папараците

12
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Виж как Миша Бартън си играе с папараците

Миша позира на бензиностанцията като за реклама на шампоан

Миша Бартън предизвика усмивките на потребителите в нета със странното си поведение. Актрисата бе изловена на бензиностанцията, докато зарежда колата си в компанията приятеля си Себастиан Кнап. Прзе цялото време Миша си играе с папараците, сякаш позира за снимки на реклама за шампоан. Тя си разрошва косите, гледа съблазнително, демонстрира пълнежа на червената си пола. Дори и на бензиностанцията звездата от сериала Ориндж Каунти – Кварталът на богатите изглежда бляскаво в непретенциозната си пола, бледо сив суичър с качулка и шарени балетни пантофки.

Миша не откъсва очи от папараците

Миша Бартън не е особено суетна по принцип и папараците веднъж са я заснемали неглиже, докато си рови в носа. Тя няма притеснение и да се показва целулита в напълно неподходящи полички и панталонки. Явно актрисата е решила да смени имиджа и да изглежда бляскаво винаги и навсякъде, писа “Дейли мейл”.

Блондинката не обича да спазва диети и е спряла всякакви ограничения. Последно време дори акцентира върху пищните си форми, сякаш за да прилича на Ким Кардашиян.

Клюки.вс препоръчва и: