Първата любов на Бербо е жената на Тервел Пулев

7
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Първата любов на Бербо е жената на Тервел Пулев

Димитър Бербатов и Диана Ненова се харесали през 2000 година

Димитър Бербатов винаги е имал вкус и винаги е избирал подходящата жена. Той и Тервел Пулев имат нещо общо и това е Диана Ненова. Навремето футболистът се запознал с волейболистката покрай ЦСКА. През 1999 година той играе в мъжкия отбор на “червените”, а 15-годишната Диана е поканена да тренира в женския отбор по волейбол заради големия си талант. Митко винаги е харесвал и футбола, и волейбола, затова често

Семейство Пулеви

отскачал да гледа тренировките на волейболистите. Точно там видял хубавата Диана и я харесал. Направил така, че тя също да го забележи.

Димитър и Диана започват да се срещат плахо и срамежливо. Ходят на разходки и кино. Не стигат по-далеч във физическия смисъл, но изживяват първите трепети на голямата любов. Всичко се разпада, когато Бербатов е поканен да играе в Байер (Леверкузен). Продължава да се обажда на Диана, но нещата не се получават. Разстоянието ги разделя. Той става все по-популярен, а Диана успява да се наложи и утвърди като една от най-добрите ни волейболистки. Сега играе в азърбайджанския Локомотив (Баку), а когато я няма, Тервел поема грижите за малкия им син, писа “Блиц”.

Клюки.вс препоръчва и: