Ирена Милянкова купонясва – мъжът й търка наровете!

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Ирена Милянкова купонясва – мъжът й търка наровете!

Kira+
18 януари 2013

Докато мъжът й търка наровете, Ирена Милянкова се отдаде на веселба

Скандалната манекенка най-сетне излезе от скривалището си.

След ареста и бруталните обвинения, които получи бащата на децата й, Милянкова се бе свряла в миша дупка.

Кльощавата моделка събра смелост да отиде в съда, за да чуе в какво обвиняват мъжа й Росен Чолов – облечена в черно, сякаш току що го е погребала, а после се покри.

Ирена Милянкова и Жени Калканджиева

Дали наистина го е „погребала“ и зачеркнала от живота си, питат се фенове на моделката.

След като се разбра, че съпругът й е държал неформален публичен дом, склонявал момичета да се захванат с най-древната професия и е в дъното на престъпна група, Милянкова стана немила-недрага в очите на обществото. Най-бруталното е, че всичко се случвало под общия им покрив, където живеят и децата им.

Манекенката стана мишена за жлъчни коментари – затова, че ролята й в сериала „Под прикритие“ е базирана на реалния й живот и че на нея не й се е налагало да играе, защото реалността в сериала е нейно ежедневие.

След като събра ужасно много негативи, Милянкова била помолена от вярната си дружка Жени Калканджиева да излезе и да се позабавлява, като в доброто старо време.

От снимките разбираме, че Ирена е склонила и се е присъединила към своите колежки, за да отпразнуват пълнолетието на модна агенция „Визаж“.

Неведнъж и самата Калканджиева е обвинявана за близки връзки с Маргините и с прикритата дейност на своята компания, която вместо да урежда модни ангажименти на млади момичета ги давала под наем на богаташи.

Клюки.вс препоръчва и: