Samsung Galaxy Xcover 2 ще се появи на MWC?

1
Добави коментар
O-Connect
O-Connect

Помните ли Galaxy Xcover? Най-вероятно не, тъй като моделът не блестеше с невероятни качества. Това, което го правеше добър, беше сертификатът IP67 – смартфонът беше изключително здрав и устойчив на вода и прах. Именно заради тези качества Galaxy Xcover се радваше на добри продажби.

Сега се твърди, че Samsung се готви да представи подобрена версия Galaxy Xcover. Това най-вероятно ще се случи на MWC (Mobile World Congress) 2013 в Барселона през февруари.

Според слухове Samsung Galaxy Xcover 2 (модел GT-S7110) ще има 4-инчов LCD дисплей с резолюция 480 х 800 пиксела. Задната камера ще бъде 5-мегапикселова, а предната – 0.3 MP. Вградената памет ще е 4 GB с възможност за разширение с microSD. Операционната система ще бъде Android 4.1 или 4.2 Jelly Bean. Батерията ще е с капацитет от 1,700 mAh. Твърди се още, че устройството ще бъде 11.9 мм тънко.

По всичко личи, че Samsung ще представи Galaxy Xcover 2 на MWC следващия месец. Най-вероятно тогава ще се разберат повече детайли за възможностите и цената му.