Как да убиете Снежния човек

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Уж е зима, а пък не е чак толкова студено. Но не се радвайте, ей сегичка ще стане минус 1000, ще завали сняг и ще трябва пак да се увиваме, за да не умрем в мига, в който се покажем навън. Има едно същество обаче, което дава мило и драго да дойдат зимните месеци, защото само тогава оживява. Става дума за Снежния човек, разбира се, и сега смятаме да ви покажем как по различни начини можете да се отървете от него, без да ви се налага да чакате да дойдат по-топлите месеци.

Унищожаването на снежен човек неминуемо носи радост, освен ако не го сторите пред очите на детето, което го е направило. Така ще убиете всичко детско в него, което е едно от най-гадните неща, с които можете да се издъните. Може и да сме простаци, но децата са неприкосновени и ако все още не сте го разбрали, време ви е. Снежните човеци обаче се разрушават изключително живописно. А ако разрушенията се заснемат и на slow motion, картината става чудна.

Ако по някаква случайност ви е студено или пък грипът ви е яхнал и ви язди вече от дни, това видео със сигурност ще ви оправи настроението.