Галена разтресе Фейсбук с луксозния си палат

5
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Галена разтресе Фейсбук с луксозния си палат

Галена живее като царица

Галена живее като истинска кралица, разбра Kliuki.ws. Домът й е толкова колоритен и впечатляващ, че тя с мъка си тръгва от там. Заради работата си в столицата певицата е принудена да живее далеч от семейството си. Фотоси на царския й палат обаче предизвикаха сензация в нета. Според форумци обаче не всички снимки са от къщата на фолкзвездата. Някои от тях, най-колоритните, са от ресторанта “Калоянова крепост” в Арбанаси

Галена обича кича

край Велико Търново. Всъщност, няма значение, ние сме убедени, че палатът на Галена е достоен за възхищение и затова буди завист във виртуала, писа Kliuki.net.

Според потребителите Галена и Галин имат правото да влагат колкото си искат милиони в къщата си, тъй като не ги крадат. “Имат си пари, купуват си. Както си искат да си купуват, тяхна работа. И двамата работят много. Да му мислят безработните”, писа потребителка.

За някои потребители домът на Галена е кич. Прекалено много мебели, прекалено много детайли и ярки цветове. От друга страна пък си е дом на фолкзвезда. Не е тайна, че фолкпевиците харесват всичко, което лъщи, писа HotArena.

Клюки.вс препоръчва и: