КРАЙ! Слави заряза Мартина

5
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

КРАЙ! Слави заряза Мартина

Слави Трифонов се разхожда с ефектна блондинка

Слави Трифонов замени Мартина с още по-ефектна красавица. Дългия бе забелязан с неизвестна красавица в центъра на София. Двамата се държал и доста интимно и за папараците на “Всеки ден” няма съмнение, че имат любовна връзка. Явно времето на Мартина е приключило и горката балерина е получил червен картон.

Слави заряза Мартина

Слави и неизвестната красавица се разходили по “Витошка”. Двойката определено не се е опитвала да остане незабелязана. Като цяло Дългия крие приятелките си и не обича да демонстрира каквото и да било. Явно сега тази публична поява има някаква цел. Може би това има връзка с Мартина. Дали пък Слави не се опитва да й покаже по този начин, че нещата между тях са приключили.

Русата мадама не е от балерините на Слави Трифонов. Тя е нова звезда, за която не се знае нищо. Дългия се показал като истински кавалер и обгрижвал дамата си по всички правила на изкуството. Той й отворил вратата при слизането й от лъскавото му возило, след което я разходил из центъра на столицата. Вероятно след обедната разходка са хапнали в някой баровски ресторант.

Клюки.вс препоръчва и: