Ани Хоанг за побоя: Това са лични неща!

5
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Следи от груб побой крие певицата Ани Хоанг тези дни

Младата певица бе изловена от папараци на „Телеграф“ да се крие зад тъмните си очила.

Клюката гласи, че Ани не могла да се измъкне от яката хватка на гаджето си Люси Иларионов.

Ани Хоанг изплака мъката си пред приятелка, сн. „Телеграф“

Режисьорът е познат като благ човек, който дава мило и драго за доста по-младата си половинка, но новите снимки на Ани ни карат да се съмняваме.
Девойката била на прага да се разридае в компания на своя приятелка. Срещата им се състояла в столичен мол, където Ани влязла с огромни тъмни очила. Едва изчакала хората да намалеят, за да покаже на дружката си огромната синина под окото си.
Певицата била в траурно настроение, а на снимката виждаме, че приятелката й се опитва да я успокои.

Защитници на Люси смятат, че случката е в резултат на инцидент – Ани сигурно е паднала в банята?

Има и друга теория за случката, пишат от Hotarena. На промоцията на новия си албум, Хоанг флиртувала с DJ-Нед, който се грижел за настроението на гостите.
Люси побеснял от фриволното държание на своята годеница и протеже. Вероятно след бурната нощ в чалготеката, Люси е провел своята наказателна акция.

Отдавна се говори, че Ани е с Иларионов заради добрите възможности, които й дава да развива кариерата си. Безплатни клипове, ходатайстване, пълна подкрепа – на това разчиташе Ани…или поне досега.

Запитана какво й се е случило и дали тежката ръка на Люси е виновна за насиненото й око, Ани отговорила, че това са твърде лични работи.

Истината е, че случаите на домашно насилие се увеличават през последните години, а много от жертвите, като Ани, определят проблемът като „лични работи“, без да потърсят спасение.