Упражнения за любовни подвизи

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Предлагаме ви еротични упражнения и възбуждащи трикове, с които да се забавлявате в леглото и извън него

Някои от тези 10 упражнения можете да изпълнявате по двой­ки. Направете серии от 20 повторения, за да имате ефекта на фитнес гимнастика.

1. Легнете по гръб на пода. Вдигнете крака във форма на свещ, а с ръцете потърсете опо­ра на пода. Партньорът трябва да хване крака­та ви за глезените и да ги разтвори встрани в мъжки шпагат. След което да ги върне в начална позиция. Полезно е за стягането на корема и за доброто оросяване и кръвоснабдяване на организма.

2. Застанете на четири крака, с изправен гръб, раздалечени ко­лене и длани на пода. Поемете дълбоко въздух и глътнете ко­рема, след което издишайте и прилепете тялото към пода, като внимавате да не местите дланите и краката. Упражнението е подходящо да събуждане на сексуалната енергия.

3. Легнете по гръб на пода или в леглото. Свийте краката в ко­ленете, а ръцете поста­вете от вътрешната страна на краката, като се опитате максимално да ги разтворите. Упражнението е полезно за стягане на мускулите на малкия таз.

4. Седнете с партньо­ра си един срещу друг на ръба на столове. Краката на единия са между краката на дру­гия. Този, чиито крака са отвън, ги стяга и се опитва да ги свие навъ­тре, докато другият се опитва да разтвори своите крака навън. Упражнението стяга бедрените мускули.

5. Седнете на пода със залепени гърбове и хванете ръцете си. Докато единият се навежда максимално напред със стегнат корем, другият се разтяга назад. Упражнението трябва да се изпъл­нява бавно, тъй като се натоварват мускулите на корема и гърба.

6. Легнете по гръб на пода или леглото. Ръцете поставете широко разтворени встрани, а между краката ви, свити в коленете, поставете възглавница. Трябва да стискате коленете, за да не падне възглавни­цата, и едновременно с това да правите кръгообразни движения. Упражнението е полезно за малкия таз.

7. Това упражнение е продължение на предишното. Отново лег­нете по гръб и поставете малка възглавница между коленете си. Повдигнете гърба, като опитате да издърпате възглавницата с ръце, а с колене се опитайте да я задържите. Така ще стегнете мускулите на корема и малкия таз.

8. Легнете на пода по гръб с крака, свити в коленете. Ръцете поставете широко встрани. Повдигнете ханша нагоре, като стегнете мускулите на бедрата. Останете в тази позиция колкото е възможно по-дълго време и като се уморите, се върне­те в начална позиция. Упражнението е подходящо за стягане на мускулите на ханша и бедрата.

9. И двамата партньори легнете на пода по гръб един срещу друг. Свийте краката в коленете, а на стъпалата между вас опъне­те ластик, не по-дълъг от един метър. Едновременно с това всеки от вас трябва да започне да дърпа в своята посока. Упражнението, освен забавно, е идеално за мускулите на гърба и на корема.

10. Двамата седнете на пода или на леглото с лице един срещу друг. Краката трябва да са изправени и стъпалата на единия трябва да опират в стъпалата на другия. Хванете се за ръце. Първо единият започва да дърпа напред, докато другият се раз­тяга и се накланя колкото му е възможно напред към краката си. След което сменете ролите си. С това упражнение ще усетите разтягане и натоварване в мускулите в задната част на бедрата.