Възбуждащи трикове, с които да се забавлявате в леглото и извън него

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Възбуждащи трикове, с които да се забавлявате в леглото и извън него

ЕРОТИЧЕН МАСАЖ

Добрият масаж не е импровизация, но всеки може да го обога­ти и доразвие. По време на сеанса масажиращият чрез ръцете си дава много от себе си и своята енергия и по този начин се създава връзка между него и тялото на масажирания. Не е задължително да се превърнете в истински кинезитерапевт, за да зарадвате любимия ви с еротичен масаж. Но колкото по- често практикувате, толкова по-бързо ще се приближите към съвършенството и ръцете ви ще знаят точно къде и как да доставят удоволствие. Масажът е процедура, приятна и за двете страни, тъй като единият съгласува дишането и вътрешния си ритъм към другия.

ЛЮБОВНОТО ГНЕЗДО

Ако искате да си осигурите страстна нощ, първо подгответе терена. Това е универсално правило и се отнася и за мъжа, и за жената. Най-малкото, което може да направите, е да приглу­шите светлината, да запалите десетки малки свещички и да пуснете любима и на двама ви музика. Звучи доста тривиално за повечето двойки, които още в началото на връзката си пре- минаВат през това. Те могат да възстановят или да засилят желанието помежду си в т. нар. „любовни хотели“. От десет­ки години те са доста популярни в Япония, но вече има подобни и в много други страни. Интересното при тях е, че всяка стая е декорирана според различна забавна или историческа тема, например стаята на „Цезар и Клеопатра“, на „Тарзан и Джейн“, на „Адам и Ева“, дори на „Бил Клинтън и Моника Люински“. В ня­кои стаи декорът е повече от кичозен, с много огледала, с джа- кузи до леглото, със сексшоп и всякакви аксесоари.

СЪБЛАЗНИТЕЛНА фОТОСЕСИЯ

С настъпването на дигиталната ера вече всеки може да бъде участник в секси фотосесия у дома. Освен фотоапарат има­те нужда и от въображение. Ще е прекрасна изненада за лю­бимия, ще победите срамежливостта си и ще разнообразите любовната игра. Планирайте я предварително и посетете козметик, фризьор или гримьор. Това ще ви придаде само­чувствие и няма да се притеснявате дали изглеждате добре на снимките. Пригответе различни комбинации бельо, обувки с високи токчета, високи ботуши, чорапи с жартиери и всич­ко, което ви се струва интересно и забаВно. Ако се чувст­вате по-уверени, може да си запишете час В професионално студио и да си направите фотосесия при професионален фо­тограф, след което директно да поднесете на партньора си снимките като подарък.

СТРИПТИЙЗ

Повечето мъже си мечтаят за партньорка, която да им изи­грае сцената със стриптийза от „9 седмици а половина“. Превърнете тази мечта в реалност! Това е оригинален пода­рък, но за да изпълните подобен танц, пак ще Ви трябват под­готовка и тренировки. Ако не сте на „ти“ с танците, се запи­шете на курс no strip dance. Не се притеснявайте от фигурата си, тъй като не всеки може да изглежда като Деми Мур или Ким Бейсинджьр. Сексапилът и чувствеността зависят в голяма степен от поведението и самочувствието. На курса ще ви на­учат на хореографии, които можете да разиграете край пилон, стол, стена или ръба на леглото. Трябва да хванете ритъма и да не се притеснявате толкова за движенията. Партньорът ви, освен ако не е професионален танцьор, ще бъде привлечен от грацията и падането на задръжките у вас.