Никол Шерцингер с малка мрежеста рокля

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Никол Шерцингер се завръща. Още в началото на тази година поп певицата ще зарадва своите фенове с нова песен. Съдбоносното заглавие е „Boomerang” и е част от новия ѝ самостоятелен албум, който ще последва този, излязъл през 2011 година. Премиерата на новия сингъл ще е на 24 януари и английските ѝ фенове ще имат честта първи да го чуят.

Никол е обявила датата на своя профил в социалната мрежа с публикувана снимка.

Не това обаче ни грабна вниманието. Доста предизвикателна е фотосесията, с която бившата вокалистка на Pussycat Dolls ще промотира новата си песен. Тя позира пред обектива с оскъдна черна рокля, акцентът върху която е материалът от който е направена, а именно – мрежа. Никол определено цели да привлече възможно най-много погледи върху себе си.

Въпреки полупрозрачната текстура на роклята си, „Куклата“ оставя достатъчно място за въображението на своите почитатели. Тя леко загатва за голота, но не я демонстрира. Още повече, че на някои от фотографиите, певицата носи сако с нестандартна кройка върху черната рокля .

Изглежда наистина зашеметяващо. Надяваме се, че и песента ще е също толкова грабваща вниманието. Можете да видите части от снимките в краткото видео по-долу. В галерията ни пък ви предлагаме да разгледате и снимките от фотосесията, за която говорим.