Мара Отварачката взриви Фейсбук – показа заешки зъби!

4
Добави коментар
misamisa
misamisa

Мара Отварачката взриви Фейсбук – показа заешки зъби!

Kira+
21 януари 2013

Мара Отварачката като зайче на новите си снимки

Мария реши да зарадва феновете си с два нови фотоса.
Певицата позира като зайче – зъбите й издайнически се подават. Дали това е нов закачлив жест на звездата или резултат от продължителното носене на брекети, можем само да гадаем.

Зайченцето бяло в розов вариант – Мария

Прави впечатление странно бледото й лице. Разбрала за модата сред колежките си да се показват в естествен вид, фолкаджийката е решила да покаже лицето си с по-малко количество грим. Риск печели, риск губи!
Това обаче изплаши потребителите във Фейсбук. Макар феновете й да пишат снизходителни коментари за любимката си, очевидно е, че Мария не е в най-добрата си форма – леко разрошена и облечена в панталон, който стои като анцуг на заслабналата й фигура.

Затова пък, Марчето се е издокарала с пухена розова жилетка и чантичка в същия цвят, чиято златна дръжка се набива на очи.

От снимката не си личи толкова добре, но изпълнителката е украсила шията си с бижу, което най-вероятно е поредният подарък от гаджето й Хриси Гущеров. На ръката на влюбената дама блести тузарски часовник.

Заради липсата си на изяви, Мария пуска албум с най-добрите си хитове. Изглежда певицата не е готова да потъне в забвение. Именно затова в помощ идват и честите публикации на снимки в личния й профил. Ако трябваше да разчита на певческите си изяви, Марчето отдавна щеше да бъде забравено.

Клюки.вс препоръчва и: