УЖАС! Тази звездна майка е направо неузнаваема!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УЖАС! Тази звездна майка е направо неузнаваема!

Холивудската звезда толкова се е занемарила, че дори най-запалените й фенове не биха я познали

Маги Джиленхол е известна с ретро красотата си и с*ксапила тип 20-те и 30-те години на ХХ век. Гримът й винаги е доста натурален, с изключение на подчертаните почти винаги в червено устни. Косата й е на вълни досущ както са ги насели в началото на миналия век, а роклите й са с*кси, но не излишно разг*лени.
Така сме свикнали да я виждаме на червения килим, но ето че папараци испяха да изловят по-голямата сестра на актьора Джейк Джиленхол в ежедневието й и то в момент, когато тя едва ли е искала да бъде снимана.

Маги Джиленхол – в дясно блестяща на червения килим, в ляво – занемарена и неузнаваема

Маги толкова се е занемарила, че е направо неузнаваема. Признаваме, че 35-годишната актриса има много грижи около двете си деца, особено около 9-месечната й дъщеричка Глория, но видът й е направо плачевен. Няма и следа от къдриците на брюнетката, косата й изглежда надъвкана и сякаш сама я е подстригала,а сините й очи са скрити зад бабешки очила.
Говори се, че в най-скоро време Маги Джиленхол ще се завърне на екрана, а за да стане това ще трябва да обърне сериозно внимание на външния си вид и да започне отново да отделя по малко от времето си и за себе си.
Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=-jS-Vk9LtxA

Клюки.вс препоръчва и: