Татяна Трайкова стана „Мисис Баба“ 2013

1
Добави коментар
pepihappy
pepihappy

На Бабинден в София за четвърти пореден път беше избрана новата носителка на титлата Мисис Баба – България 2013. За втори път конкурса се превърна в международен и беше титулована и международна победителка с титлата “Grandma Universe” 2013.

Над 300 кандидатки от цялата страна заявиха желание да участват в надпреварата. Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба.

Залата в „Гранд хотел София“ се пукаше по шевовете от гости, спонсори и журналисти. На пръв поглед никога не можеш да кажеш, че дефилиращите красиви, елегантни и млади дами са баби. Повечето от тях имат престижни професии и вярваме, че представата за забравената баба в къщи отдавна е променена в България.

Кандидатките за титлата разказваха за себе си красиво и разнообразно като имаше дори стихотворна форма. Последва представяне на своя талант – танцуваха, пяха, играха ръченица… А дефилирането им в официални тоалети можеше да конкурира всеки конкурс за мис. Водеща на финалното шоу беше Нели Пандилова.

Миналогодишната победителка „Мисис Баба“ 2012 – Ваня Георгиева връчи лентата и короната на новата победителка. Победителките и подгласничките в „Мисис Баба“ 2013 са:
4 място – Светлана Спасова
3 място – Стефка Иванова
2 място – Свилена Янкова
1 място – Снежина Милева
„Мисис Баба“ 2013 – Татяна Трайкова

Татяна Трайкова е от София и по професия е ивент мениджър. Има внучка на 4 месеца – Габриела. Сред хобитата й са ски, тенис, безмоторно летене, парашутизъм и йога. На финала се яви с рокля на „Брайдъл фешън“.

Организатор на събитията „Мисис Баба“ 2013 и “Grandma Universe” 2013 е сдружение „Famous”, а продуцент на двете прояви е Меги Савова. Първата носителка на титлата „Мисис Баба 2010“ – Капка Амзина беше домакин на надпреварата за “Grandma Universe“ 2013 и сложи короната на втората носителка на тази титла в света.

Снимка: Валери Захов

loading…