Гривна “Шамбала” от слънчев камък и жълт кварц /Косите на Венера/ и метално слонче /талисман за късмет/ само за 6.90 лв….

1
Добави коментар
annnito
annnito

Има дни, когато просто не върви…Ако обаче напоследък усещате, че тези дни са превзели ежедневието Ви, че всеки ден Ви се струпват само проблеми, че нищо не е както преди…то май е време да си помогнете. Врачки, гадатели, екстрасенси – всеки ще Ви разкаже за негативната енергия, която витае около Вас. Ако искате да избегнете срещата си с подобни гледащи в бъдещето „феномени” , то може да се обърнете към източните философии и да си подарите нещо наистина различно!

Вземете ваучер за Гривна “Шамбала” от слънчев камък и жълт кварц /Косите на Венера/ и  метално слонче /талисман за късмет/ само за 6.90 лв. вместо 12.90 лв. с 47 % отстъпка от „An-G Design“!

Ваучерът включва:

– 1 гривна “Шамбала”

Регулируема ширина, ръчна изработка

В цял свят слонът е символ на сила и мъдрост, неуязвимост и кралска власт. Покровител на плодородието и дъжда. Той олицетворява добродетелност и целомъдрие. Фигурки и изображения на слон носят късмет и укрепват духа. Изображение на слон може да Ви помогне за силна памет, вярност на близки хора, да Ви научи на търпение и състрадание. Той е за всеки, който жадува за знания и високо обществено положение. Носи на притежателя си стабилност и щастие. Слончето от светъл метал, дарява притежателя си с мъдрост – качество, без което човек не може да се задържи дълго нито на трон, нито на пиедестал. Подобен талисман е чудесен за жени ръководителки.

СЛЪНЧЕВ КАМЪК

Древните гърци наричали камъка хелиолит (в буквален превод “слънчев камък”) и го свързвали с бога на слънцето Хелиос, но също така и с Аполон – бога на светлината. Те вярвали, че камъкът ободрява и укрепва тялото, а също така подобрява състоянието на духа. Понякога инкрустирали чашите със слънчев камък с вярата, че ще ги предпазва от отрови.Слънчевият камък е използван от шаманите на някои индиански племена при получаване на напътствия от Духовете. Поставян е в центъра на лечебното колело (“свещените обръчи”), тъй като се вярва, че подпомага улавянето на оздравителните сили на Слънцето.Слънчевият камък е силен амулет срещу магии, както и талисман за просперитет, бизнес, пари

КОСИТЕ НА ВЕНЕРА /ЖЪЛТ КВАРЦ/

Привлича вселенската любов към притежателя си. Улеснява преходните моменти в живота и помага да предвидим следващата си крачка по пътя. Кварцът е силен трансформатор, който вдъхва сила на хората и усилва и фокусира енергията. Той е защитник, който същевременно разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие, облекчава гнева. Подходящ за терапевтите и съветниците, тъй като пречиства негативната енергия от пациента и в същото време поддържа енергийното ниво чрез емоционално отпускане и противопоставяне на тъмните страни на душата. Създава щит срещу психически атаки.

„An-G Design“ е студио за ръчно изработени бижута и аксесоари. Част от изделията им се изработват с помощта на готови елементи, но въпреки това всяко бижу е плод от труда и въображението на своя създател! Дори да са част от серия, самият процес на работа прави всеки продукт различен и уникален. Купувайки ръчно правен продукт, Вие карате човека, за когото е предназначен, да се чувства специален!

Внесете хармония, щастие и здраве във Вашия живот със символите на Шамбала от „An-G Design“!