10 000 усмивки ни вкарват в ГИНЕС

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Над 10 000 усмивки са събрани вече за поставянето на български световен рекорд за най-усмихнатата нация. Снимките с усмихнати лица са събрани само за месец от началото на кампанията „Подари усмивка на България” през декември 2012 г. Целта е страната ни да бъде записана в книгата на рекодрите „Гинес” като най-усмихнатата.

Събирането на усмивки се организира през социалната мрежа Фейсбук на адрес https://www.facebook.com/PrisunBulgaria и е организирано от соковете „Присън” и компанията „Куадрант Бевъриджис”, която е техен производител. С качването на своя усмихната снимка, всеки ще може да се включи в създаването на най-голямата усмивка на света и да подари положителната си емоция на цяла България. Освен това всяка седмица една от качените в приложението усмивки печели по един фотоапарат със специална функция за снимане на усмихнати лица.

„Подари усмивка на България” се организира по повод новото „усмихнато” лице на соковете Prisun. „Подари усмивка” вече е посланието на пазарния лидер в сегмента на тихите напитки към неговите клиенти и към цялата страна. Освен с нови етикети, соковете Prisun вече ще се отличават и с нова форма на бутилките, за да са по-удобни за всекидневна употреба.

Кампанията „Подари усмивка на България” продължава до националния празник 3 март. Целта е дотогава българите да са събрали най-голямата усмивка на света и тя да се превърне в подарък за страната ни.

От 2007 г. Куадрант Бевъриджис е официалният бутилировач за България на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP), PLI (Lipton Ice Tea), Gat Foods (Prisun сокове и нектари) и производител на трапезната вода Bellissima. Компанията е един от най-динамично развиващите се играчи на пазара, един от лидерите в негазираните напитки и водеща в сегмента на тихите напитки през последните години.

Към статията няма коментари. Напишете първия.