Черният ангел Николета Лозанова

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

В последно време започваме да осъзнаваме, че НиЛо придоби слава не толкова като плеймейтка, а като гадже на известни личности, понастоящем и скандална съпруга на Валери Божинов.

Дали за да докаже, че не е най-обикновена футболна женица, Николета започна по-често да се появява на екран или в списанията, като изявите ѝ в ефира основно са част от поп-фолк клипове.

Напоследък обаче моделката „дразни“ почитателите си, като качва кадри, на които е облечена в оскъдно облекло. И тъй като такива са повечето от снимките в страницата ѝ във Facebook, подсказваме ви, че гореописаните са част от рекламна кампания.

Става въпрос за енергийната напитка f18, чиято реклама скоро ще се завърти по модния канал Fashion TV. Настоящият фотос е дело на Велислава Каймаканова-Ножарова, а за визията на плеймейтката са се погрижили гримьорката Джулия Ангелова, фризьорът Венелин Кондаков и стилистката Августина Любенова-Тути.

Любопитни сме как ще изглежда рекламата в нейния завършен вид. И повече се вълнуваме дали Николета ще има някакви реплики, или за пореден път ще заложи на съблазняване и усмивки.