Български блог

2
Добави коментар
1000firmi
1000firmi

Магазини за дрехи в Пловдив

04.07.2012
  Статии

Сайтът за шопинг планиране Drehite.info започна дейност с подбирането на магазини за дрехи в Пловдив. Шопинг планирането е нова теория за приятно оптимизиране на разходите.

В Пловдив има над 400магазина за дрехи, обувки и аксесоари, които много биха спечелили от активно присъствие в сайта за шопинг планиране. В града има няколко основни търговски центъра и места където има по-голяма концентрация на магазини за дрехи. Мол Пловдив е най-големият търговски център, в Тракия се намира и Мол Галерия Пловдив, но той е посещаван най-вече заради хранителния магазин намиращ се в него. Популярни търговски центрове са и Форум Тракия, търговски център Гранд и пешеходния мост на река Марица.  Търговски зони с много магазини има на централната улица на града – Главната, складовата зона на Брезовско шосе, Руски пазар и Базар Столипиново. Конкуренция на тези магазини се прави от засилващите се магазини за дрехи втора употреба. Тези магазини привличат все повече клиенти заради влошаващото се финансово състояние на пловдивчани.

Градската търговска база в Пловдив обаче не е в добро състояние, има и много незавършени и незаети търговски помещения. Пазарът в Пловдив не е достатъчен за да захрани всички магазини за дрехи и търговски помещения изградени в града.

Български Блог

Магазини за дрехи в Пловдив

5.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

13 votes, 5.00 avg. rating (99% score)