Нови и различни креватни пози

2
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Пробвайте тези нови и различни креватни пози за нови изживявания…

Плъзгането

Мъжът трябва да е легнал по гръб, а жената ляга върху него, с лице към него и прибрани крака. Когато той прониква в нея, тя започва да се плъзга нагоре-надолу по тялото му. Секс позата Плъзгане е лесна за изпълнение и ще се учудите колко тесни се чувствате!

Маймунка

Няма точно обяснение, защо тази поза се назовава точно така, но трябва да притежавате наистина гимнастически способности, за да я изпълните.

Мъжът лежи по гръб и прибира краката си към гърдите. Тя сяда с гръб към него и поставя пениса му в себе си, докато използва краката му за опора.

Колкото повече тя прехвърля тежестта на тялото си върху собствените си крака, толкова по-лесно ще бъде за партньора й, но нека не се заблуждаваме, тази поза никога няма да бъде лесна за изпълнение! За малцината, дръзнали да изпълнят това предизвикателство ще кажа, че проникването при нея е дълбоко и е предназначена за много чувствени моменти. Жената ще трябва да притежава доста силни мускули на краката и ръцете си, за да пази добър баланс в тази поза. Може да се хване за китките на партньора си, за да направи движението по-лесно.

Пеперудата

Още една неподходящо назована секс поза. Ключът към тази поза е ъгълът.

Тя е легнала на подходяща повърхност от мебелите. Той е застанал срещу нея, а тя е поставила краката си на раменете му. Обляга долу ръцете си, така че да може да повдигне бедрата си, а той да я подпомогне, като повдигне дупето й нагоре. Дотолкова, доколкото той е способен да я задържи, може да се получи перфектен ъгъл.

Възкачване към желанието

Ако сте се придържали към здравословно хранене, или партньорът ви е тежкоатлет със завидна сила, тази поза може да бъде лесна за изпълнение.

Той е изправен на краката си, с леко разтворени бедра и леко присвити в коленете крака. Тя застава срещу него. Когато той я повдигне към себе си, тя обвива краката си около талията му. Може да е по-лесно, ако тя застане на легло, и когато има нужда, винаги може да се опре на него за подкрепа. Тежестта на тялото й предполага дълбоко проникване при движенията нагоре-надолу.

Баланс

Мъжът е легнал по гръб, краката му са разтворени. Тя сяда между краката му, а той я хваща за кръста, за да направлява движенията и да пази баланс. В тази поза, мъжът определя ритъма. Отново трудна за постигане поза.