10-те най-добри китаристи на 2012 г. според Loudwire

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Рокаджията Слаш беше определен за най-добрия китарист за 2012 г. в допитване на музикалното списание „Loudwire“.

Харесай страницата ни във Facebook

Бившата звезда на Guns N’ Roses победи в конкуренция с Марк Тремонти, бившият китарист на Creed и Джим Руут от Slipknot, печелейки короната в онлайн допитването до читателите на списанието.

Певицата Майлс Кенеди, която работи със Слаш, беше обявена за вокалистка на годината, побеждавайки Кори Тейлър от Slipknot и звездата на Soundgarden Крис Корнъл. Мерлин Менсън спечели наградата за рок видео на годината за песента „No Reflection“, групата Three Days Grace’s пък беше отличена за рок песен на годината за „Chalk Outline“.

Китаристът на Black Sabbath Тони Айоми беше обявен за рок титан на годината. Ники Сикс от Motley Crue е най-добрият басист на 2012 година, а Вини Пол от Pantera получи наградата за най-добър барабанист. 

Чрез съобщение в Twitter Слаш, който на 4 февруари ще свири и у нас, изрази щастието си от получената награда. „Току-що разбрах, че двамата с Майлс сме спечелили допитването на Loudwire! Удивен съм. Благодаря на всички, които гласуваха! Току-що говорих с Майлс, не можем да повярваме на лавината от гласове, които трябва да сте изпратили за нас, за да спечелим наградата на Loudwire. Наздраве!“, написа музикантът. 

Вижте 10-те най-добри китаристи на 2012 г. според Loudwire в сайта „10-те най“ >>.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It