Фотоконкурс „Ам-ам най-обичам аз да ям“

1
Добави коментар
pgp

Няма човек, който да не се усмихне пред гледката на мъниче, оцапано до уши, което с ентусиазъм иска да докаже, че може и самичко да се нахрани 🙂 Ето защо, решихме да посветим този фотоконкурс на онези моменти от ежедневието на нашите деца, в които те се опитват да покажат, че вече са достатъчно големи, за да се хранят сами или пък с охота и желание очакват следващата лъжичка от пюрето, което им предлагате 🙂 Сега имате възможност да ни покажете тези весели моменти на хлапето си 🙂 ! Изпратете ни снимка на Вашето дете по време на хранене – независимо дали се храни самичко или вие му помагате.

Всички снимки ще бъдат одобрявани в най-кратък срок от администраторите на сайта. Няма срок за заявяване на участие, но колкото по-рано го направите, толкова повече гласове можете да съберете.

В конкурса могат да участват всички деца от 0 до 4 г.

Победителите ще бъдат обявени до 19:00ч. на 25.02.2013г.

Този път решихме да няма класиране. Ще раздадем три еднакви награди, а именно три ваучера за пазаруване от магазина ни на стойност 30 лв всеки!

Първите три места ще бъдат избрани чрез жребий измежду 30- те снимки класирали се с най- много гласове!

Снимките ще бъдат оценявани от гостите на нашата бебешка улица по своята оригиналност и по настроението, което носят.

Участници, печелили награди в последните два конкурса на Babystreet могат да участват, но няма да бъдат избирани, независимо от броя глаове, събрани по време на гласуването!

Краен срок за участие: 22 Февруари 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.