Игри за iPhone & iPad: топ 5, януари 2013 г.

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Joe Danger

 

Много хора обикнаха PlayStation версията на 2D рейсъра Joe Danger, на разработчиците от английско студио Hello Games.

Наскоро играта бе пренесена на мобилната платформа iOS и потребителите й вече могат да се възползват от възможността да поиграят любимото си заглавие на своя iPhone & iPad.

В нея ще правите много луди каскади с каскадьор на име Джо. Състезавайте се с него и се изправете лице в лице с опасността. Прескачайте десетки препятствия и огромни колони от автобуси и коли. А докато сте във въздуха може да правите салта, които ще ви носят допълнителни бонус точки.

Визуално играта изглежда прекрасно, а аудио ефектите ще ви накарат още повече да харесате Joe Danger. Успех.

 

 

Цена: 4,40лв.

 

Връзка към играта в iTunes

 

Wake the Cat

 

Събудете котето, което е заспало дълбок сън, чрез щателно проектирани измишльотини.

Изтърколете кълaбцето прежда през различни препятствия и използвайте предметите в къщата, за да си помогнете в изпълнение на мисията. Използвайте детски влакчета, чехли, вентилатори и други пособия, за да събудите сънливото котенце.

Действието се развива в кухнята, стая за игри, в гаража и много други места в къщата. Разрешете над 75 интересни пъзела и се опитайте да спечелите всички 210 звездички.

Очаквайте скоро още много нови нива.

 

 

Цена: 1,47лв.

 

Връзка към играта в iTunes

 

 

Wide Sky

 

В тази очарователна игра трябва да използвате 11 вида въжета и няколко специални способности, за да залюлеете и изстреляте малкия таралеж към висините.

Всяко от наличните въжета има определени характеристики и дължина. Вие може да променяте дължината на някой, но от това ще зависи неговата здравина и еластичност. Ако уцелите точния момент ще може да изстреляте таралежчето доста високо сред звездния небосклон.

Wide Sky е игра, която си заслужава да изпробвате!

 

 

Цена: 1,47лв.

 

Връзка към играта в iTunes

 

 

94 Seconds

Една категория, една буква и 94 секунди, за да постигнете най-висок резултат. В тази игра на думи концентрацията ще ви бъдат най-важният фактор, за да постигнете победа. Играйте срещу реални хора от цял свят и победете, колкото може повече от тях.

Една категория (спорт, технологии, марки коли, държави…) и първата буква, с която трябва да започват думите и всичко след това зависи от вас. Напишете, колкото може повече думи за 94 секунди и се надявайте опонента ви да се сети за по малко.

Играта е много идейна и особено полезна за трениране на бързо мислене.

 

 

Цена: Безплатна

 

Връзка към играта в iTunes

 

 

Swing King

Странните мъхести създания си живеят мирно и кротко в царството си, докато един ден огромно зло чудовище не отмъква всички звезди на небето.

Вие влизате в ролята на краля тези създания, който е тръгнал на поход със своя еднорог, за да върне всички звезди, където трябва. Помогнете му да преминава през десетките опасни капани и препятствия поставени навсякъде и победете злото чудовище, което се е осмелило да нападне кралството.

Swing King няма да ви остави да скучаете, защото винаги ще трябва да мислите, какъв ще трябва да е следващия ви ход, за да се справите с предизвикателството.

 

 

Цена: 1,90лв.

 

Връзка към играта в iTunes