Бъди здрав и дишай свободно с Йонна Детоксикация на организма само за 5 лв. от MAGIC TAN STUDIO!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
В човешкото тяло непрекъснато се натрупват отпадъчни вещества, наречени токсини. Такива вещества са тежките метали, частици оксидирани мазнини, разлагащи се белтъци, холестерол, пикочна и млечна киселини, мъртви клетки и различни химически вещества приемани с въздуха, водата и храната.

Силно киселинни, токсините разрушават тъканите, възпрепятстват нормалните функции на организма и изкривяват неговата биоенергетика. В токсичната среда се създават условия за бурно развитие на много бактерии, вируси, паразити и гъбички, които предизвикват множество здравословни проблеми.

 За бързото извеждане на токсините и микроорганизмите се използва йонен детоксикатор. Пациентът потапя крака в топла солена вода, заедно с елекрод, който произвежда струи положително и отрицателно заредени йони (електрически заредени атоми), които нахлуват в цялото тяло през порите на краката, които са над 2000. 

Попаднали в тялото, йоните по електрически път стимулират всички обменни и функционални процеси. Подобряват кислородния обмен, алкализират организма, като балансират неговото ph, активират имунната му система. Клетките на организма под въздействието на йоните преминават в активно състояние, в което започват активно да се освобождават от всички отпадъчни продукти, които попадат в междуклетъчното пространство. От там, токсините, мъртвите клетки, отпадъчните киселини и микропаразитите се привличат от електрическия потенциал на йоните, през порите на краката напускат тялото и полепват по електродите на апарата. Приоритетно организмът изхвърля токсините от най-силно токсимирания орган. По цвета на изхвърленине токсини се определя кой орган са напуснали.

За 15 терапии се освобождават до 75% от токсините в човешкото тяло. Изчистват се лимфната и кръвоносна системи от налепи и плаки, освобождават се нервната и костна системи от различни образувания. Премахват се ставните болки, натрупаните там пикочни киселини, утайките от бъбреците, пикочния и жлъчен мехур. Подобрява се имунитета и адаптивността на организма към външните фактори и стреса.  

Условия

Валидност на ваучерите от 28.01.2013 до 28.02.2013г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;

Ваучерът включва:  Бъди здрав и дишай свободно с Йонна Детоксикация на организма само за 5 лв!

небходимо е предварително записване на час на тел: 0885 850 779

Резервиран и неизползван час се губи от клиента; 

Отмяна на час се прави 24 часа предварително

За да използвате услугата, задължително представете вашия разпечатан ваучер в салона;Събота и неделя могат да се записват часове с предварителна уговорка. След 29.03.2013г ваучерът може да се ползва, само ако се доплати до реалната му стойност 45лв

Намалението може да ползвате само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.