Озвучената на български 3D анимация „Приключенията на Сами 2“

1
Добави коментар
embaka
embaka

Костенурката Сами ще радва почитателите си на живо в София

В два поредни съботни дни малките зрители ще могат да се срещнат на живо с любимото на всички костенурче Сами! Веселите срещи ще се случат на 26-ти януари в Cinema City София и на 2-ри февруари в Арена The Mall. Сами, чието ново анимационно 3D приключение тръгва по кината този петък, ще посреща своите почитатели между 12:30 и 13:30 часа, за да си говори с тях и да позира за снимки.

Впечатляващо реалистичната кукла, разположена сред двуметров морски декор, е създадена от сценографката Антония Попова и ще бъда управлявана от професионален кукловод.

В края на всяко събитие Сами ще изтегля победителите в двете игри, които А Плюс Синема, Cinema City София и Арена The Mall организират по случай кинопремиерата на „Приключенията на Сами 2“. Наградите са общо 60 DVD диска с първата част на „Приключенията на Сами“, а талони за участие в томболите получават всички зрители, закупили детски билет за филм по избор в съответното кино.

В продължението на анимационния хит, двамата костенурчовци Сами и Рей, се радват на пясъка и водата в атола, заедно с новоизлюпените Рики и Ела. Когато безкрупулен бракониер ги отвлича и ги качва на кораб към Дубай, двамата най-добри приятели създават план да освободят всички животни, предназначени да станат част от грандиозно водно шоу за туристи. Заедно с морско конче, риба балон, омар и цяло семейство на пингвини, те ще преживеят редица вълнуващи приключения и премеждия по пътя към свободата и… първата и единствена любов на Сами.