Морски фар след буря. Картина – репродукция

1
Добави коментар
1001kartini
1001kartini

За картината:

Морето е спокойно, а въздухът е пречистен след пролетната буря. 

За принта върху канава, Жикле́ техниката, материалите:

Репродукцията е прецизен принт с висококачествени солвентни мастила върху матова, памучна, художническа канава (канаваца), която не отразява светлината (без бликове) при стайно и/или насочено към картнината осветление. Тази техника (Жикле́ принт) се използва от редица световно известни музеи – Лувърът във Франция, Метрополитън в САЩ, Ермитажът в Русия и т.н.

Вижте пример на матовата канава (художническо платно) и принт върху нея. Практически, на три педи разстояние, принта върху канава е неотличим от оригинала с маслени бои. На допир канавата е леко грапава. Снимката в близък план е примерна – не е детайл от конкретната картина. Повече за Жикле принт техниката прочетете във Wikipedia: » на английски език » на руски език.

Материалите са влагоустойчиви. За повече детайли вижте полето „Техн. данни“, както и чертежа към картината с точните размери и допълнителна информация.

За ръчно добавените релефни ефекти (Ново):

На всяка картина се отделя индивидуално внимание. За да се подчертаят акцентите на сюжета, ръчно се нанасят довършителни фини релефни ефекти с четка или шпатула. Така картината придобива по-въздействащо излъчване и се приближава максимално близо до усещането на оригинала. Примерът по-долу не е част от конкретната картина. Вижте примера в голям размер

За рамката:

Картината е рамкирана със стилна, модерна рамка с неутрален, тъмно сив цвят и тънък златист контур. Рамката е подходяща за всички видове размери и типове картини: масло, акварел, черно-бели и цветни фотографии, графики и т.н. Картината е готова за окачване.