Чалгаджията Денис си отрязал пениса в Сао Паулу

2
Добави коментар
mignews
mignews

Чалга изпълнител Денис, нашумял операцията по смяна на пола си, обикаля медиите, за да „сподели“ опит и житейска “мъдрост”. Пред bTV той разказа за пореден път как и защо се е решил(а) на крайната стъпка да стане жена. Скалпелът резнал най-милото на Денис в Сао Пауло. “Там постоянно ходят такива хора, правят си непрекъснато операции по смяна на пола. Не виждам обаче смисъл защо трябва да споделя колко ми е струвала интервенцията. Всеки, който иска да научи, може да провери”, разказа Денис-Деси.

За себе си той говори в женски род и не крие, че се чувства щастлива от факта, че вече е пълноценна дама. “Родителите ми приеха нормално факта. Майка ми помага във всяко едно отношение. За страна като България това е нещо голямо. В Гърция, където живея, това е нормално. Но в България въпреки премълчаването на истината, има страшно много хора, сменили пола си”, споделя Деси.

В Гърция тя е намерила пристан, приятели, нова среда. Занимава се с производство на обувки и има свой магазин. Чувства се пълноценна и щастлива. Попитана дали иска да има дете и дали това би било проблем при една сериозна връзка, Деси отговаря: “Няма проблеми. Когато се наложи, ще обясня на човека, който ще иска да е с мен. Мечтая за деца, рзбира се. Искам дете и сега, когато съм с тези промени, мога да осиновя дете, ако имам желание. Но някак си не се чувствам на 100% готова за това. Ако бях в България, това щеше да стане тема за обсъждане, клюки и травми. Непременно щеше да се намери някой, който да каже на детето ми: “Знаеш ли, че майка ти преди беше…”, коментира Деси.

“Все пак операцията те прави жена. Аз не съм хомосексуалист. Жена съм. Имам гърди, леко коригирани устни, нос, и “други дребни неща”. Не съм си направила страшно много операции, за да се променя съвсем. Когато си го имаш отвътре, не е нужно чак толкова да се променяш”, продължава Деси. Тя допълва, че си е наляла два пъти силикон в гърдите. Вторият път сложила по 350 кубика във всяка гърда. “Не защото исках да имам гърди, за да се виждам отдалече, а защото съм висока и това ми отива”, пояснява тя.